google-site-verification: google4d18f910fe543f87.html

Norea lager familieprogram


Norea Mediemisjon lager nå radioprogrammet iFamilien, som tar for seg utfordringer i familiers hverdagsliv.

Mange familier synes at hverdagen kan være utfordrende.

De opplever press og forventninger fra omgivelsene, og at tid og økonomi setter begrensninger. Gjennom sitt nye radioprogram, iFamilien, tar Norea utfordringene på alvor og ønsker å gi positive innspill og refleksjoner.

– Her er det ikke snakk om å gi svar, men å samtale og reflektere åpent og ærlig. Vi ønsker å være en hjelp for familien, sier redaksjonsleder i Norea, Jostein Sæth, som sammen med Brit Kari Urdal er programleder.

Gjestene som inviteres til iFamilien er derfor ikke først og fremst eksperter, men mennesker som gjennom egne erfaringer kan gi råd og ideer til andre.
Det nye, ukentlige samtaleprogrammet varer i ca. 30 minutter og skal tilbys gratis til lokalradioer over hele Norge. I tillegg vil det bli sendt i Noreas egne sendeflater på lokalradioene og i Noreamagasinet på Noreas nettradio. Programmet skal også legges direkte ut på Noreas nettside,
norea.no, og vil kunne lastes ned som podkast.

Norea samarbeider med blant annet Ungdom i Oppdrags organisasjon Familiefokus, Familie og Medier og Anne Helene Vaage fra Vaagestykket AS om konseptet. Blant temaene som tas opp i vår er grensesetting, mediebruk, samspill mellom besteforeldre, barn og barnebarn og trosformidling i hjemmet.

Den aller første utgaven av iFamilien sendes i Noreamagasinet på Noreas nettradio torsdag 8. mars kl. 14.30 og i reprise kl. 19.30 og 22.30. Du finner nettradioen på norea.no.

Kilde: Pressemelding


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016